Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Allianz’ın kökleri İzmir’e uzandı, Allianz Kampüs İzmir’de açıldı

Allianz Türkiye’nin İzmir’de yatırımını yaptığı yeni operasyon merkezi Allianz Kampüs, 27 Nisan Cuma akşamı, Başbakan Binalı Yıldırım, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Allianz Grubu Global CEO’su Oliver Baete ve Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan Coqui tarafından açıldı. 27 milyon avro yatırımla hayata geçirilen, 1100 çalışan kapasiteli Allianz Kampüs, 665 çalışanla faaliyete başladı.

Allianz Türkiye 2017’de 9,2 milyar TL ciro yaptı, 2018’de yatırımda hız kesmiyor

Dengeli portföy yönetimi, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle 2017 yılını başarılı iş sonuçlarıyla tamamlayan Allianz Türkiye, 22,8 milyar Türk lirası aktif büyüklük ve 9,2 milyar ciroyla finansal gücünü korudu. Türkiye’ye yatırımlarına 2018 yılında da hız kesmeden devam eden Allianz, 27 milyon avro yatırımla İzmir’de hayata geçirdiği operasyon merkezi Allianz Kampüs’te hizmet vermeye başladı. Allianz’ın diğer bir yatırımı da 5 milyon avro ile Türkiye’nin ilk akredite deprem laboratuvarı olacak.

Allianz, Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi’nde Sağlık Destek Programı sonuçlarını paylaşacak

Sağlık sigortacılığında sektör lideri olan Allianz, 2017’de hayata geçirdiği Sağlık Destek Programı kapsamında yürüttüğü Diyabet Projesi’nin sonuçlarını Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi’nde ilk kez paylaşacak.

Berna Özdemir

Allianz Türkiye Dış İletişim Müdürü