Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Allianz Motto Müzik’te 1000’inci videoyla yeni yayın dönemi!

Mottosu müzik, muhabbet, eğlence olanların buluşma noktası Türkiye’nin ilk kurumsal Youtuber’ı Allianz Motto Müzik, yeni yayın döneminde çıtayı daha da yükseltti, programcılarıyla takipçi yorumlarını yorumladı. Yayında olduğu iki yıl boyunca YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram’da toplam 300 binden fazla takipçiye ulaşan Allianz Motto Müzik’te, 1000’inci video konuğu takipçiler oldu.

Uluslararası Ticarete Global Bakış Konferansı Sait Halim Paşa Yalısı’nda Gerçekleşti

Dünyanın önde gelen sigorta ve finans kurumlarından Allianz’ın Türkiye’deki 3 firması, Allianz Türkiye, Euler Hermes Türkiye ve Allianz Worldwide Partners Türkiye, bu yıl Uluslararası Ticarete Global Bakış Konferansı’nın (International Trade Observatory) dördüncüsünü birlikte düzenledi.

Yılın üçüncü çeyreğinde Allianz’ın toplam geliri 28,3 milyar avroya ulaştı

Allianz, dünyayı etkisi altına alan doğal afetlere rağmen 2017’nin üçüncü çeyreğinde güçlü bir performans sergiledi. Üçüncü çeyrekte gelirlerini yüzde 2,1 artıran grubun faaliyet kârı ise doğal afetlerin etkisiyle 2,5 milyar avro seviyesinde kaldı.

Allianz’ın “Sağlık Destek Programı”na “Sağlıklı Bireyler” Ödülü

Allianz Türkiye’nin “Sağlık Destek Programı”, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 9. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri’nde verilen Sürdürülebilir Kalkınma Akademi Ödülleri’nde “Sağlıklı Bireyler” başlığında ödüle layık bulundu.

Berna Özdemir

Allianz Türkiye Dış İletişim Müdürü